Ποιοι Είμαστε

To GreekPropertyExchange.com (GPE) είναι μία μηχανή αναζήτησης ακινήτων. Το GPE δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της σύγχυσης, της απογοήτευσης και της παραπληροφόρησης γύρω από την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

Οι δημιουργοί του GPE (όλοι Έλληνες υπήκοοι του εξωτερικού) κάποια στιγμή είχαν αγοράσει ή προσπαθήσει να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα στην Ελλάδα ενώ ζούσαν στο εξωτερικό. Οι σημαντικές προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι ήταν αρκετά αποθαρρυντικές, ώστε να επιτρέψουν τη δημιουργία του GPE. Πρόκειται για μία διαδικτυακή πύλη αφιερωμένη στους Έλληνες υπηκόους του εξωτερικού και στους λάτρεις της Ελλάδας, ώστε να ενωθούν και να ζήσουν την εμπειρία μιας αληθινά αμερόληπτης αγοράς ακινήτων.

Η αποστολή του GPE είναι να παραδώσει μία απλοποιημένη, σύγχρονη και διάφανη ιστοσελίδα, που θα φέρει καταχωρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, οικόπεδα και για ακίνητα προς ενοικίαση. Από τη Θράκη ως την Κρήτη, από την Κέρκυρα ως τη Ρόδο, εργαζόμαστε για να χτίσουμε ένα δίκτυο από κτηματομεσίτες και ανεξάρτητους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται να γεφυρώσουν το χάσμα της διαφάνειας.

Η Ελλάδα είναι ένα έθνος με συνεκτικούς δεσμούς παγκοσμίως. Εργαζόμαστε στις 20 μεγαλύτερες Ελληνικές αγορές του κόσμου για να ενισχύσουμε τις κτηματομεσιτικές ανάγκες όσων ζουν στο εξωτερικό και να φέρουμε την εμπειρία του GPE και εκτός Ελληνικών συνόρων.

Το GPE είναι μία ιστοσελίδα για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να νοικιάσουν ακίνητο στην Ελλάδα. Είμαστε μία νέα εταιρεία με το όραμα να γίνουμε η λύση που ψάχνετε. Παρακαλώ ενημερώστε μας με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να κάνουμε τις παροχές υπηρεσιών μας καλύτερες στέλνοντάς
μας τις προτάσεις σας με email


 

 

 

Βρείτε Μεσίτη

Προτεινόμενα

Αναζήτηση

Ελληνικά Νέα