Πώς Λειτουργεί

Παρουσιάζοντας την Ελληνική Κτηματομεσιτική Αγορά στον Κόσμο

Το GreekPropertyExchange.com (GPE) είναι ο καλύτερος τρόπος να αγοράσετε, να πουλήσετε και να νοικιάσετε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Αν ενδιαφέρεστε είτε να αγοράσετε ελληνικά ακίνητα είτε να πουλήσετε ένα κομμάτι γης, έχουμε δημιουργήσει την πιο σαφή, εύκολη και πλήρη ιστοσελίδα για να ικανοποιήσουμε τις κτηματομεσιτικές σας απαιτήσεις στην Ελλάδα.

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε την ακίνητη περιουσία σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας στο GreekPropertyExchange.com, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

 
 
 

  Επιλέξτε το Είδος του Λογαριασμού που σας ταιριάζει
Λογαριασμός για Επαγγελματίες -  για Κτηματομεσίτες, Κατασκευαστές Ακινήτων και Αρχιτέκτονες. 
Λογαριασμός για Ιδιώτες - για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να πουλήσει οικογενειακή ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα.
Λογαριασμός μόνο για Επισκέπτες 
- για όσους ενδιαφέρονται για τα ακίνητα στην Ελλάδα και θέλουν να ενημερώνονται σχετικά.

  Δημιουργήστε τον δικό σας Λογαριασμό
Λογαριασμός για Επαγγελματίες κάντε κλικ εδώ
Λογαριασμός για Ιδιώτες κάντε κλικ εδώ
Λογαριασμός μόνο για Επισκέπτες
κάντε κλικ εδώ

  Δημιουργήστε το Προσωπικό σας Προφίλ
Αφού εγγραφείτε, θα φτιάξετε το προσωπικό σας προφίλ με όλες τις σχετικές πληροφορίες επικοινωνίας. Αυτές περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας δικά σας, της έδρας σας, το λογότυπο της εταιρείας σας και μία προσωπική φωτογραφία εάν το επιθυμείτε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα παράδειγμα προφίλ προσωπικής σελίδας.

  Δημιουργήστε τις Δωρεάν Καταχωρήσεις των ακινήτων σας
Μόλις εξοικειωθείτε με τον λογαριασμό που ανοίξατε στο GPE, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία 3 βημάτων για να δημιουργήσετε τις καταχωρήσεις σας. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ καταχωρήσεις ακινήτων για όλα τα μέλη.

  Προωθήστε την Προσωπική σας Σελίδα και τις Καταχωρήσεις Ακινήτων σας
Το GPE διαφημίζεται στις 20 Μεγαλύτερες Ελληνικές αγορές Διεθνώς  (και δέχεται επισκέψεις από άτομα από 120 χώρες διεθνώς). Διατηρήστε τον λογαριασμό σας στην GPE με τις τρέχουσες πληροφορίες στο προφίλ σας και με τις τελευταίες καταχωρήσεις, ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το σύνολο των ενεργειών μας για προβολή των ακινήτων σας. Χρησιμοποιήστε το Facebook και το Twitter προς όφελός σας για να ενισχύσετε τις προσπάθειες διεύρυνσης του δικτύου επαφών σας και του κοινού-στόχου σας – γίνετε μέλος και στη Fan Page μας!

 

Βρείτε Μεσίτη

Προτεινόμενα

Αναζήτηση

Ελληνικά Νέα