Νομικά

Όροι Χρήσης συμφωνίας

Με την πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους δικτυακούς τόπους που λειτουργούν από το ελληνικό Χρηματιστήριο Property ™ (GPE), συμπεριλαμβανομένων των GreekPropertyExchange.com, GreekPropertyExchange.gr και GPE360.com, ο χρήστης συμφωνεί να δεσμευθεί από όλους τους όρους χρήσης και συμφωνεί τους όρους αυτούς συνιστούν ένα δεσμευτικό σύμβαση μεταξύ του χρήστη και του ελληνικού Real Estate Association.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης ισχύουν για όλους τους χρήστες, παρά μόνο στο βαθμό που GPE έχει αναπτύξει ειδικές πολιτικές για τα κράτη πραγματική τμημάτων ακινήτων, Ενώσεις και τους διαμεσολαβητές που είναι μέλη της GPE. Οι εν λόγω οργανισμοί και πρόσωπα θα πρέπει επίσης να αναφέρουν τις εφαρμοστέες πολιτικές των τοπικών ενώσεων τους.

Πνευματική ιδιοκτησία

Αυτή η βάση δεδομένων και όλα τα υλικά σε αυτό το site προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν από το ελληνικό Χρηματιστήριο Property ™ (GPE) ή από το μέλος που έχει παράσχει τα δεδομένα. Οι καταχωρήσεις Ακίνητα και άλλα στοιχεία που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την περιοχή που προορίζεται για την ιδιωτική, μη εμπορική χρήση από ιδιώτες. Οποιαδήποτε εμπορική χρήση των καταχωρήσεων ή δεδομένων, εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, ειδικά απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη γραπτή εντολή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι χρήστες μπορούν, υπό αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε μεμονωμένες σελίδες για ιδιωτική χρήση. Ωστόσο, οι λίστες ιδιοκτησίας και / ή τα δεδομένα δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να τροποποιηθεί από καμία άποψη, συγχωνεύθηκε με άλλα δεδομένα ή δημοσιεύονται σε οιαδήποτε μορφή, εν όλω ή εν μέρει. Το απαγορεύονται χρήσεις περιλαμβάνουν "οθόνη απόξεση", "βάση δεδομένων ξύσιμο" και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που προορίζεται για τη συλλογή, αποθήκευση, αναδιοργάνωσης ή να χειριστείτε τα δεδομένα σχετικά με τις σελίδες που παράγονται από, ή εμφανίζεται στο GPE ιστοσελίδες.

Εμπορικά Σήματα

Ελληνικά Ακίνητα Exchange ™ και το Ελληνικό Χρηματιστήριο Property ™ λογότυπο είναι σήματα πιστοποίησης που ανήκουν στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Property ™ είδους Τα Ελληνικά Ακίνητα Exchange σήματα ™ χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει δεχθεί κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που παρέχονται από μεσίτες και πωλητές οι οποίοι είναι μέλη της GPE και οι οποίοι και τηρούν ένα αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, και πρέπει να πληρούν συνεπής επαγγελματικά πρότυπα επιχειρηματικών πρακτικών που είναι η διαβεβαίωση των καταναλωτών της ακεραιότητα.

Άλλα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται για το GPE ιστοσελίδες μπορεί να ανήκουν σε πραγματική περιουσία σανίδες και άλλα τρίτα μέρη. Τίποτα δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το site δίνει σε κάθε χρήστη το δικαίωμα ή την άδεια χρήσης οποιουδήποτε σήματος που εμφανίζεται σε αυτό το site χωρίς τη ρητή άδεια του ιδιοκτήτη.

Σύνδεσμοι

Όλοι οι σύνδεσμοι σε κάθε GPE ιστοσελίδα πρέπει να συνοδεύεται από μία εμφανή ειδοποίηση που καθιστά σαφές σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που η σύνδεση οδηγεί σε ένα δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ιδιοκτησίας Exchange ™.

Η ανακοίνωση αυτή μπορεί να γίνεται μνεία του ονόματος τομέα, η ίδια (π.χ. GreekPropertyExchange.com ή GPE360.com) ή μπορεί να αναφέρεται GPE.
Δεν τα υλικά, τα ονόματα ή τα σήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη σύνδεση που δίνουν την εσφαλμένη εντύπωση σε ένα χρήστη ότι το άτομο, την οντότητα ή τον ιστοχώρο είναι κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένες με GPE ή σε οποιοδήποτε ιστοχώρους GPE του?
Αν δεν GPE συμφωνεί ρητά διαφορετικά, όλες οι συνδέσεις με κάθε GPE website πρέπει να συνδεθεί με την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου?
Όλοι οι σύνδεσμοι πρέπει να εμφανίζεται στο κείμενο, ή με τη χρήση του γραφικού κουμπιά που παρέχονται από GPE.

Κορνίζες

Οι καταναλωτές και οι τρίτοι δεν μπορούν σε καμία περίσταση να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για την απεικόνιση του περιεχομένου των ιστοσελίδων GPE σε ένα πλαίσιο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που είναι διαφορετικός από το πώς θα φαινόταν εάν κάποιος χρήστης πληκτρολογήσει το URL στη γραμμή περιήγησης. Ο σύνδεσμος πρέπει να οδηγεί σε ένα νέο, πλήρως λειτουργικό, πλήρες παράθυρο της εφαρμογής περιήγησης οθόνη καταλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο από τις σελίδες του δικτυακού τόπου GPE.

Ευθύνη και Όροι Χρήσης Εγγύηση

GPE δεν αντιπροσωπεύει την καταλληλότητα των δεδομένων ή γραφήματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες καταλόγου θεωρούνται αξιόπιστες, αλλά δεν είναι εγγυημένο. Τα πάντα σε αυτό το site παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων και των όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, τίτλο και μη παράβασης. Ούτε GPE ούτε κανένα από τους προμηθευτές της, θα ευθύνεται για τυχόν άμεσες, τυχαίες, επακόλουθες, έμμεσες ή αποθετικές ζημιές που προκύπτουν από την πρόσβαση ή τη χρήση του site.

Αναθεωρήσεις

GPE μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης, ενημερώνοντας το παρόν. Όλοι οι χρήστες αυτού του site δεσμεύονται από τους όρους αυτούς και θα πρέπει ως εκ τούτου επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα για τον έλεγχο τυχόν αλλαγές σε αυτές τις απαιτήσεις.

Βρείτε Μεσίτη

Προτεινόμενα

Αναζήτηση

Ελληνικά Νέα