Πελοπόννησος Ακίνητα προς πώληση και ενοικίαση

Compare

Διαμέρισμ...
Προς Ενοικίαση

€ 300 84 m2

Τρίπολη, Ν. Αρκαδίας

Compare

Διαμέρισμ...
Προς Πώληση

€ 50.000 35 m2 | € 1.429/m2

Πάτρα, Ν. Αχαϊας

Compare

Μονοκατοι...
Προς Πώληση

€ 1.350.000 200 m2 | € 6.750/m2

Κρανίδι, Ν. Αργολίδας

Σκέφτεστε την αγορά ακινήτων Πελοπόννησος

Χρήσιμες πληροφορίες για την Πελοπόννησος

Πληθυσμός: 3.812.330
Συνολική έκταση (τετραγωνικά χιλιόμετρα): 3.808

Νομός Κορινθίας: Είναι ο πρώτος νομός που συναντά ο επισκέπτης, καθώς έρχεται από την Αττική και χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία επιλογών: γοητευτικούς ορεινούς όγκους, όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες και σημαντικούς αρχαιολογικούς τόπους για τουριστικές περιηγήσεις. Οι παραλίες του Κορινθιακού, του Σαρωνικού και του Λουτρακίου είναι αρκετά ανεπτυγμένες τουριστικά. Η καλλιεργήσιμη γη της Κορινθίας είναι εύφορη και οι κάτοικοί της ασχολούνται, επίσης, με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία, την ελαφρά βιομηχανία και τον τουρισμό. Περίφημη είναι η κορινθιακή σταφίδα.

Νομός Αχαΐας: Από τους μεγαλύτερους σε έκταση και πληθυσμό νομούς της Πελοποννήσου, είναι γεμάτος με εξαιρετικά ορεινά και παραθαλάσσια τοπία. Εδώ βρίσκονται τα βουνά Παναχαϊκό, Χελμός κι Ερύμανθος και οι ομορφότερες αμμουδιές του Κορινθιακού Kόλπου. Η Αχαΐα είναι από τους ιστορικότερους τόπους της Πελοποννήσου και η παραθαλάσσια πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη. Διαδικτυακός τόπος Νομαρχίας Αχαΐας: www. achaia.gr

Νομός Ηλείας: Συνδυάζει βουνό και θάλασσα και διαθέτει αξιόλογους παραθεριστικούς οικισμούς, με παχιά άμμο, γαλάζια νερά και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, στοιχεία που συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό για διακοπές, ήλιο και κολύμπι, ενώ οι σημαντικότατοι αρχαιολογικοί χώροι (Ολυμπία, Ήλιδα) προσελκύουν τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο. Η αρχαία πόλη Ήλις είχε την εποπτεία των Oλυμπιακών Αγώνων και υπήρξε το κέντρο της περιοχής κατά την αρχαιότητα. Μετά την κατάληψη από τους Φράγκους (1210), η Ηλεία έγινε κέντρο του Πριγκιπάτου του Mορέως και γνώρισε μεγάλη ακμή.

Νομός Αρκαδίας: Βρίσκεται γεωγραφικά στο κέντρο της Πελοποννήσου, έχει μεγάλα βουνά (Μαίναλο, Πάρνωνα κ.ά.) και βρέχεται από τον Aργολικό κόλπο και το Mυρτώο πέλαγος. Παρουσιάζει εξαιρετικά πολυποίκιλο φυσικό ανάγλυφο, εξαιρετικής ομορφιάς τοπία, περιοχές έντονου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και ιστορικές τοποθεσίες. Πρωτοκατοικήθηκε από τους Αρκάδες, ένα από τα αρχαιότερα φύλα της Πελοποννήσου, που δημιούργησαν σπουδαίες πόλεις.

Νομός Μεσσηνίας: Οι φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας, με δαντελωτές ακτές, αμμουδερά ακρογιάλια, δασωμένα βουνά και γόνιμες πεδιάδες, συνυπάρχουν με σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία. Από τη νεολιθική εποχή οι άνθρωποι ζουν στη Μεσσηνία, όμως η μυκηναϊκή εποχή είναι, αναμφίβολα, η χρυσή στιγμή της μεσσηνιακής ιστορίας και η Πύλος η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά τις Μυκήνες. Στον όρμο Ναυαρίνο, στις 20 Oκτωβρίου 1827, ο συμμαχικός στόλος καταναυμαχεί τον τουρκοαιγυπτιακό και το γεγονός σηματοδοτεί ουσιαστικά την απελευθέρωση της Πελοποννήσου από τον τουρκικό ζυγό.

Πελοπόννησος Ακίνητα προς Πώληση

Τύπος Ακινήτου: Κατοικίες, Εμπορικά και Οικόπεδα Ακίνητα Πελοπόννησος

Είδος Ακινήτου: Κατοικίες, Εμπορικά και Οικόπεδα Ακίνητα Πελοπόννησος

Αναζήτηση Νομαρχία: Ακίνητα προς Πώληση Πελοπόννησος

Αναζήτηση Δήμου: Ακίνητα προς Πώληση Πελοπόννησος

Βρείτε Μεσίτη

Αναζήτηση

Προτεινόμενα